Lediga tjänster:


Vi söker fler erfarna betongarbetare för sedvanliga arbetsuppgifter såsom form, armering gjutning samt prefamontage och därtillhörande moment.


Svenska språket i tal & skrift är en fördel, men eftersom vi redan har Polsk och Rysktalande personal inom personalgruppen kan det fungera ändå beroende på din erfarenhet och kunskap.


Du bör också kunna arbeta självständigt och gärna efter ritningar/ handlingar.


Skicka gärna in en enkel intresseanmälan här bredvid så återkommer vi inom kort.


 
 
 
 
 
 

Om oss ...

 

Servosec AB startades 2006.

 

Ursprungligen arbetade vi främst med säkerhetslösningar och kompletterade med div servicetjänster för byggbranschen.

 

Därav namnet som skulle anspela på våra arbetsområden Service & Säkerhet.

 

Med tiden anställdes några kollegor inom olika yrkesgrenar från byggbranschen då vi fått förfrågan om att hoppa in vid arbetstoppar, lösa vakanser och liknande.

Lite senare renodlades verksamheten att mestadels fokusera på betongarbeten och stomresning främst beroende på att vi lyckats samla riktigt duktiga stomkillar och då föll det sig naturligt att detta blev vår huvudinriktning.

 

Vi har nu tillsammans genomfört ett flertal projekt där vi skött detta genom att bemanna med hela stomgrupper samt även under senare tid även med egna entreprenader.

 

Vi har arbetat med de flesta förekommande momenten från form & armering samt gjutning av grunder/källare/garage och montage av olika typer av prefabstommar.

 

Vi är medlemmar av Sthlms byggmästareförening, Byggföretagen samt har uppnått högsta möjliga rating enligt Bisnode och även DI`s Gasellföretag 2015

 

Vi hjälper också kollegor inom samma segment via bemanningslösningar vid arbetstoppar eller sjukdomar osv. med enstaka killar till hela arbetslag.

Men till största delen utför vi egna uppdrag och entreprenader i olika former.